Zoeken naar zoek naar

Uw zoekactie voor zoek naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
beertje 48 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
man zoekt vrouw voor seks relatie
ben op zoek naar een vrouw om eenmaal in de week seks mee te hebben eentje die van houd van een mollig man en dat je een geschoren kutje hebt leeftijd 25 tot 65 jaar liefst regio diksmuide maximum 25 km heb je interesse stuur gerust een berichtje van waar dat je bent je naam leeftijd en een foto er bij  
Jef 22 jaar Antwerpen - Antwerpen
Student met dikke penis zoekt geile vrouw
Hey ik ben Jef 22 jaar en ben op zoek naar een pleziertje met een toffe geile vrouw. Ik ben 1m80 en 60kg en doe aan sport. Penis is 15,5cm lang en 15cm omtrek. Hopelijk tot binnenkort.  
Guillaume 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kan ik een dame een leuke,spannende tijd bezorgen?
Hey lieve dame !! Ik ben op zoek naar een leuke,elegante dame die hetzelfde gedachtegoed deelt. Ben je het beu dat elke dag hetzelfde is? Altijd maar ‘zorgen voor anderen’? Even weg zijn uit de sleur? Dit in alle mogelijke discretie en respect? Wel,dan kan ik een leuke aanvulling zijn voor jou (hoop ik). Ik ben een grote,breedgeschouderde dertiger met een goed uiterlijk. Ik heb niveau,een goeie babbel. Ik hoop via deze weg iemand gelijkgezind te vinden,dat zou heel fijn zijn. Stuur gerust iets,een leuke babbel,en als de klik goed is zien we gewoon rustig verder. Ik kan niet genoeg benadrukken dat ik iemand respectabel ben,met alle mogelijke respect voor je discretie en je privé-leven. Ik ben zeker niet gebonden aan leeftijd of regio - ik kan me perfect verplaatsen. Tot snel? X,Guillaume  
Jens 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Volslanke dame gezocht...
Ik ben op zoek naar verzorgde volslanke dame (single of in relatie)om af en toe af te spreken voor een gezellige babbel en erotiek.. geen bla bla gewoon genieten van elkaar tot we beiden voldaan zijn. Geen snelle wip maar uitgebreid geniete. Veel bespreekbaar en met de nodige respect voor jou wensen.. wie ben ik? 40jarige sportieve gast verzorgd sportief 1m80 75kg en niet behaard alsook intiem geschoren. Kan ontvangen of verplaatsen. Indien intresse stuur ik jou graag een duidelijke gezichtfoto.  

Volslanke dame gezocht...
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne, no drama, en iemand die je zal behandelen/verwennen als een prinses. Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Samen genieten van elkaar
Bert 33 jaar Limburg - Borgloon
Jou fantasie!
Hallo ik ben Bert 33j van Borgloon 1m77 75kg normaal gebouwd.ik ben langs deze weg op zoek naar een leuke dame waarvan de leeftijd geen rol speelt. Ik wil graag je fantasie waarmaken! Hebben je een fantasie wat je graag wil waarmaken stuur mij een berichtje met je fantasie en we maken hem samen waar. Ik sta zelf voor heel erg veel open dus zijt zeker niet verlegen. Ik kan regelmatig ontvangen of verplaatsen.  
Ludwig 59 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Op zoek naar een rijpere bejaarde dame
Welke bejaarde dame, uiterlijk geen belang heeft er nog zin in een avontuurtje. Alleenstaande vrouw of vrouw van koppel, ben bi dus kan allemaal.  
Miky 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Plezier en afleiding
Hallo, Ik ben op zoek naar iemand om wat plezier te beleven. Zeker en vast geen verplichtingen. Merk steeds meer dat ik val op vrouwen met grote afhangende borsten, maakt me zot. Heb je grote afhangende borsten en heb je graag een man die hier op geilt… zeker aub sturen ;)  
Voetjes 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuke spontane Open-minded vrouw gezocht
Hoi, ben jij een leuke geile Open-minded vrouw. Nu deze middag tijd en zin om heerlijk te genieten samen? Morgenvroeg (dinsdag kan ook) ben een hele verzorgde niet onknappe man. Op zoek naar een geile Open-minded vrouw die er ook van houd dat je voetjes zullen verwend worden met massage en strelen maar ze ook laten likken, wederzijdse foot job en meer. Overigens verzot op 69 en heerlijk lang en intens jou te beffen. Interesse? Mail me met jou looks en leeftijd en foto en wie weet.. Xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10